Λίγα λόγια για εμας

H εταιρεία “Καυσόξυλα Κυρατζάκος” βρίσκεται σε κεντρικό και προσβάσιμο σημείο στην Κρύα Βρύση του Νομού Πέλλας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 11.000 τ.μ. και δραστηριοποιούμαστε στη χονδρική, αλλά και λιανική πώληση καυσόξυλων.

Στην εταιρεία μας πορευόμαστε με τον κανόνα ότι η σωστή συγκομιδή πρώτων υλών είναι το κλειδί της καλής ποιότητας καυσόξυλων, και φυσικά αυτό συνεπάγεται βέλτιστη ικανοποίηση των πελατών μας.

Είμαστε ειδικευμένοι στο εμπόριο καυσόξυλων.

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της ξυλείας από το 2007 και από τη στιγμή που εισχώρησε στην αγορά, αφουγκράστηκε και κατανόησε την ανάγκη του καταναλωτικού κοινού για στεγνά, ξερά ξύλα ως καύσιμη ύλη. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην πώληση αποκλειστικά ποιοτικών ξηρών καυσόξυλων. Έχουμε ισχυρή θέση στην εγχώρια αγορά και τους τακτικούς πελάτες στην Πέλλα, αλλά και στους όμορους Νόμους. Αποκτούμε συνεχώς νέους πελάτες, οι οποίοι μας εμπιστεύονται ως προμηθευτές τους και εκτιμούν την υποστήριξή μας στις ανάγκες τους. Αυτό μας έχει δώσει το έναυσμα να είμαστε πλέον μία από τις πρώτες εταιρείες στην αγορά των καυσόξυλων στο Νομό Πέλλας αλλά και στην περιφέρεια. Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, άριστη εξυπηρέτηση και επικοινωνία, εξαιρετικά σύντομους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, είτε θέλετε καυσόξυλα σε τσουβάλι, είτε καυσόξυλα σε σάκο, είτε καυσόξυλα με το κυβικό, είμαστε έτοιμοι να σας παραδώσουμε απόλυτα στεγνά ξύλα. Είμαστε ειδικευμένοι στο εμπόριο καυσόξυλων παρέχοντας υψηλής ποιότητας αποξηραμένα προϊόντα με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία διότι όλα μας τα καυσόξυλα είναι στεγασμένα σε υπόστεγα ή σε κλειστούς χώρους. Επίσης, όλα μας τα καυσόξυλα, είναι στους χώρους μας περίπου 7-9 μήνες, άρα αντιλαμβάνεστε ότι είναι ξερά και ιδανικά για άμεση και ορθή χρήση. Έχουν στεγνώσει από τους χυμούς τους και τα υγρά τους. Η σωστή παροχή υπηρεσιών είναι προτεραιότητά μας και οι πελάτες μας είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Για τον λόγο αυτό, η ποιοτική δοκιμή των καυσίμων ξύλου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας ελέγχου μας και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μια ολιστική προσέγγιση και την εμπειρία μας, παρέχοντας στον καταναλωτή εμπιστοσύνη και διασφάλιση στην ποσότητα και την ποιότητα των προϊόντων που θα του παραδοθούν. Στην εταιρεία μας πορευόμαστε με τον κανόνα ότι η σωστή συγκομιδή πρώτων υλών είναι το κλειδί για την καλή ποιότητα καυσόξυλων. Γι’ αυτό μπορούμε να σας εγγυηθούμε άριστα, ελληνικά αποξηραμένη ξυλεία, εντελώς ξερά καυσόξυλα που προέρχονται από υλοτομία που γίνεται με οικολογική συνείδηση. Προσέχουμε και διασφαλίζουμε ότι όλα τα ξύλα που πουλάμε προέρχονται από βιώσιμες πηγές.

Υπερσύγχρονο μηχάνημα κοπής ξύλου

Kατά αποκλειστικότητα κόβουμε σε όποια διάσταση θέλετε.

Η εταιρία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του σωστού μεγέθους καυσόξυλων βάσει των αναγκών σας, καθώς διαθέτει ειδικό μηχάνημα κοπής ξύλου.. Έτσι, το ξύλο μπορεί να διατεθεί στις επιθυμητές διαστάσεις και να προσαρμοστεί στις ανάγκες του πελάτη ανάλογα με την χρήση που προορίζεται, όπως λέβητα, τζακόσομπα, ξυλόσομπα, τζάκι κλπ. σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, που δεν αφήνουν κανέναν πελάτη αδιάφορο.
Πατήστε για να δείτε βίντεο

Είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι πελάτες μας

Είμαστε έτοιμοι να σας παραδώσουμε κομμένα ξερά ξύλα σε όλα τα μεγέθη!

Οι πελάτες μας, μας λένε πως αυτό που θέλουν είναι καλό, ξερό ξύλο, γι’ αυτό εγγυόμαστε τη μικρότερη περιεκτικότητα σε υγρασία. Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης στην καύσιμη ύλη, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη, καθώς διαθέτει τη δυνατότητα κοπής ξύλου σε όποια διάσταση ζητήσετε εξυπηρετώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς.

πώληση καυσόξυλων

Ρωτήστε μας για την ελάχιστη ποσότητα παράδοσης καυσόξυλων ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

693-660-4840
697-688-5364
Ρωτήστε μας τώρα!

Έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Όποια και αν είναι η παραγγελία σας, είτε θέλετε καυσόξυλα σε τσουβάλι, είτε καυσόξυλα σε σακο, είτε καυσόξυλα με το κυβικό, είμαστε έτοιμοι να σας παραδώσουμε απόλυτα στεγνά ξύλα.

Ξέρα ξύλα
Άμεση παράδοση
Ευχαριστημένοι πελάτες
Χρόνια εμπειρίας