Καυσόξυλα – Μακροχώρι

Κομμένα ξερά ξύλα σε όλα τα μεγέθη για λέβητα, τζακόσομπα, ξυλόσομπα και τζάκι, στο Μακροχώρι.

  • Εγγυημένη ποιότητα
  • Δωρεάν παράδοση
  • Άμεση παράδοση 
  • Πώληση Χονδρική Λιανική

Καλέστε τώρα για παραγγελίες.
Ωράριο: 09:00 – 16:00 (Δευ – Σα)

Βρείτε στεγνά καυσόξυλα στην περιοχή σας στις καλύτερες τιμές

  • Στεγνά καυσόξυλα που αποθηκεύονται σε σκεπαστό χώρο.
  • Άμεση παράδοση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.
  • Ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. 
  • Απεριόριστο απόθεμα
Καθημερινές προσφορές
693-660-4840
697-688-5364

Προμηθευτείτε καυσόξυλα τώρα!

Είμαστε πάντα δίπλα σας, προσφέροντάς σας καυσοξυλα σε πολύ καλές τιμές!

Επιλέξτε καύσιμη ξυλεία ανάλογα με τις ανάγκες, αλλά και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Για παράδειγμα, τα καυσόξυλα για τζάκι, διατίθενται σε διαφορετικές διαστάσεις από αυτά της ξυλόσομπας, ενώ το είδος του ξύλου αλλάζει την απόδοση της φωτιάς σας. Κάντε την επιλογή σας με γνώμονα την ένταση της φλόγας που θέλετε, τη συνολική απόδοση που επιθυμείτε, αλλά και τα χαρακτηριστικά του ξύλου (πόσο εύκολα ανάβει, αν πετάει σπίθες, αν βγάζει καπνό κλπ.).

Και μη ξεχνάτε, ένα ακόμα στοιχείο για τη μέγιστη απόδοση των καυσόξυλων σας, εκτός από το είδος και την προέλευση, είναι το ποσοστό υγρασίας που έχουν τα ξύλα. Τα χλωρά και “νοτισμένα” καυσόξυλα ανάβουν πολύ πιο δύσκολα, δημιουργούν καπνό και δίνουν μικρότερης έντασης θερμότητα. Αγοράστε ποιοτικά και στεγνά ξύλα όλο το χρόνο και κάντε την πιο οικονομική επιλογή. Ζητήστε συμβουλές για το είδος, την τιμή αλλά και προσφορές για την τελική σας επιλογή!

Αγοράστε καυσόξυλα σε τιμές χονδρικής

Αγοράστε ποιοτικά και φθηνά ξύλα σε τιμές χονδρικής. Η ποιότητα των καυσόξυλων είναι σημαντική και για την επιχείρησή σας, καθώς μεγιστοποιεί την απόδοσή της. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για την επιχείρησή σας, επιλέγοντας τα πιο κατάλληλα καυσόξυλα για τις ανάγκες σας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ξυλείας!

Εξυπηρετούμε ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, πιτσαρίες, φούρνους κλπ, καθώς και μεταπωλητές όπως πρατήρια και Mini Markets. Αν θέλετε φθηνά καυσόξυλα για την επιχείρησή σας, ζητήστε μας να σας δώσουμε μία προσφορά.  

Αναλαμβάνουμε την παράδοση φθηνών καυσόξυλων στο Μακροχώρι, στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, διαθέτοντας ξύλα για τζάκι, λέβητα, τζακόσομπα, ξυλόσομπα κλπ.