Καυσόξυλα από Δρυ

Κομμένα ξερά ξύλα από Δρυ σε όλα τα μεγέθη, για λέβητα, τζακόσομπα, ξυλόσομπα, τζάκι κλπ.

 • Εγγυημένη ποιότητα
 • Δωρεάν παράδοση
 • Άμεση παράδοση 
 • Πώληση Χονδρική – Λιανική

Καλέστε μας τώρα για παραγγελίες!
Ωράριο: 09:00 – 16:00 (Δευ – Σα)

Βρείτε στεγνά καυσόξυλα από Δρύ στην περιοχή σας, πάντα στις καλύτερες τιμές

 • Στεγνά καυσόξυλα που αποθηκεύονται σε σκεπαστό χώρο.
 • Άμεση παράδοση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.
 • Ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. 
 • Απεριόριστο απόθεμα
Καθημερινές προσφορές
693-660-4840

Τα Οφέλη των Καυσόξυλων από Δρυ

Θερμότητα, Διάρκεια και Αισθητική

Το καύσιμο από ξύλο αποτελεί μια παραδοσιακή και φιλική προς το περιβάλλον πηγή θέρμανσης. Μεταξύ των διαφόρων ειδών καυσόξυλων, ο Δρυς (Oak) ξεχωρίζει για τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά, προσφέροντας ένα σύνολο οφελών που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών του. Ας εξερευνήσουμε τα κύρια οφέλη που προσφέρει η χρήση καυσόξυλων δρυός.

 1. Υψηλή Θερμική Απόδοση:
  Ο δρυς θεωρείται ένα από τα πιο πυκνά και βαριά ξύλα, προσφέροντας υψηλή θερμική απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι καίγεται για μεγάλο χρονικό διάστημα και παράγει εντυπωσιακή ποσότητα θερμότητας. Τα καυσόξυλα από δρυ είναι ιδανικά για τη θέρμανση του χώρου σας με αποτελεσματικό τρόπο.
 2. Μακρά Διάρκεια Καύσης:
  Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του δρυός είναι η μακρά διάρκεια καύσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τροφοδοτείτε συχνάτο τζάκι ή την ξυλόσομπα. Με άλλα λόγια, δεν εξοικονομεί απλά χρόνο, αλλά διατηρεί ομοιόμορφα και τη θερμότητα στον χώρο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 3. Εκλεπτυσμένο Άρωμα και Οπτική Αισθητική:
  Τα καυσόξυλα δρυός προσφέρουν όχι μόνο θερμότητα αλλά και ένα χαρακτηριστικό, εκλεπτυσμένο άρωμα κατά τη διάρκεια της καύσης. Επίσης, ο Δρυς έχει μια όμορφη και σταθερή φλόγα, προσδίδοντας μια αίσθηση οπτικής ζεστασιάς και φινέτσας στον χώρο.
 4. Ανθεκτικότητα και Αντοχή:
  Ο δρυς είναι γνωστός για την ανθεκτικότητά του. Τα καυσόξυλα από δρυ είναι λιγότερο επιρρεπή στο σπάσιμο, προσφέροντας στους χρήστες ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό καύσιμο.
 5. Η χρήση καυσόξυλων δρυός προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέρμανσης, συνδυάζοντας υψηλή απόδοση, μακρά διάρκεια, αισθητική και ανθεκτικότητα.

Αγοράστε ξύλα από Δρύ για Χονδρική & Λιανική

Αγοράστε ποιοτικά και φθηνά ξύλα από Δρυ σε τιμές χονδρικής και λιανικής. Η ποιότητα των καυσόξυλων είναι σημαντική και για την επιχείρησή σας, καθώς μεγιστοποιεί την απόδοσή της. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για την επιχείρηση σας, επιλέγοντας τα καλύτερα καυσόξυλα για τις ανάγκες σας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ξυλείας!

Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με συμβουλές για το είδος, την τιμή αλλά και προσφορές για την τελική σας επιλογή!
Εξυπηρετούμε ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, πιτσαρίες, φούρνους κλπ., καθώς και μεταπωλητές όπως πρατήρια και mini markets. Αν θέλετε φθηνά καυσόξυλα για την επιχείρησή σας, ζητήστε μας να σας δώσουμε μια προσφορά.  

Αναλαμβάνουμε την παράδοση φθηνών και στεγνών καυσόξυλων από Δρύ στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, διαθέτοντας ξύλα για τζάκι, λέβητα, τζακόσομπα, ξυλόσομπα κλπ.

πώληση καυσόξυλων

Ρωτήστε μας για την ελάχιστη ποσότητα παράδοσης καυσόξυλων ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

693-660-4840
Ρωτήστε μας τώρα!