Καυσόξυλα Οξιάς

Κομμένα ξηρά ξύλα οξιάς σε όλα τα μεγέθη, για λέβητα, τζακόσομπα, ξυλόσομπα, τζάκι κλπ.

 • Εγγυημένη ποιότητα
 • Δωρεάν παράδοση
 • Άμεση παράδοση 
 • Πώληση Χονδρική – Λιανική

Καλέστε τώρα για παραγγελίες!
Ωράριο: 09:00 – 16:00 (Δευ – Σα)

Βρείτε στεγνά καυσόξυλα Οξιάς στην περιοχή σας, πάντα στις καλύτερες τιμές

 • Στεγνά καυσόξυλα που αποθηκεύονται σε σκεπαστό χώρο.
 • Άμεση παράδοση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.
 • Ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. 
 • Απεριόριστο απόθεμα
Καθημερινές προσφορές
693-660-4840

Τα Οφέλη των Καυσόξυλων Οξιάς

Υψηλή Απόδοση και Φιλικότητα προς το Περιβάλλον

Τα καυσόξυλα παρέχουν μια φυσική και αποδοτική πηγή θέρμανσης, με κάθε είδος ξύλου να φέρνει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Μεταξύ αυτών, η οξιά ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές ιδιότητές της, προσφέροντας πληθώρα οφελών για τους χρήστες της. Ας εξερευνήσουμε τα βασικά οφέλη που προσφέρουν τα καυσόξυλα οξιάς.

 1. Υψηλή Θερμική Απόδοση:
  Η οξιά θεωρείται ένα από τα ξύλα με υψηλή θερμική απόδοση. Η πυκνότητα του ξύλου εξασφαλίζει ότι καίγεται αργά και παράγει εντυπωσιακή ποσότητα θερμότητας. Αυτή η υψηλή απόδοση καθιστά τα καυσόξυλα οξιάς μια αποτελεσματική επιλογή για θέρμανση.
 2. Μικρός Καπνός και Στάχτη:
  Η οξιά είναι γνωστή για την ικανότητά της να καίγεται καθαρά, με αποτέλεσμα να παράγει λιγότερο καπνό και στάχτη σε σύγκριση με άλλα είδη ξύλου. Αυτό όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, αλλά επίσης διατηρεί καθαρότερο το εσωτερικό του τζακιού ή της ξυλόσομπα.
 3. Σταθερή Φλόγα και Οπτική Αισθητική:
  Τα καυσόξυλα οξιάς προσφέρουν μια σταθερή φλόγα κατά τη διάρκεια της καύσης. Αυτό δίνει όχι μόνο υψηλή θερμότητα, αλλά και μια αισθητική εμπειρία, προσθέτοντας φωτεινότητα και ζεστασιά στον χώρο σας.
 4. Ανθεκτικότητα και Αντοχή:
  Η οξιά είναι επίσης γνωστή για την ανθεκτικότητά της. Τα καυσόξυλα από οξιά είναι λιγότερο επιρρεπή στο σπάσιμο και το σπάνιο, προσφέροντας μια αξιόπιστη πηγή θέρμανσης που διαρκεί.
 5. Φιλικότητα προς το Περιβάλλον:
  Τα καυσόξυλα οξιάς αποτελούν μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή, καθώς προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές ξύλου. Η χρήση ξύλου ως καυσόξυλου συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών CO2 και στην υποστήριξη της βιωσιμότητας.

Αγοράστε ξύλα Οξιάς για Χονδρική & Λιανική

Αγοράστε ποιοτικά και φθηνά ξύλα από οξιά σε τιμές χονδρικής και λιανικής. Η ποιότητα των καυσόξυλων είναι σημαντική και για την επιχείρησή σας, καθώς μεγιστοποιεί την απόδοσή της. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για την επιχείρηση σας, επιλέγοντας τα καλύτερα καυσόξυλα για τις ανάγκες σας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ξυλείας!

Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με συμβουλές για το είδος, την τιμή αλλά και προσφορές για την τελική σας επιλογή! Εξυπηρετούμε ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, πιτσαρίες, φούρνους κλπ., καθώς και μεταπωλητές όπως πρατήρια και mini markets. Αν θέλετε φθηνά καυσόξυλα για την επιχείρησή σας, ζητήστε μας να σας δώσουμε μια προσφορά.

Αναλαμβάνουμε την παράδοση φθηνών και στεγνών καυσοξυλων Οξιάς στο σπίτι ή την επιχείρηση σας, διαθέτοντας ξύλα για τζάκι,λέβητα,τζακόσομπα,και ξυλόσομπα.

πώληση καυσόξυλων

Ρωτήστε μας για την ελάχιστη ποσότητα παράδοσης καυσόξυλων ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

693-660-4840
Ρωτήστε μας τώρα!